fabriek tocht

Ningbo Aurich Electronics Co.,Ltd. Fabriek

Krijgen Het Koord van de toestellenmacht & Europees machtskoord Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

De ELEKTRONIKAco. van NINGBO AURICH, Ltd. Één van de sub-fabrieken in de Groep van Ningbo Yunhuan, hebben wij nu een stevige reputatie als leverancier van machtskoord, stoppen, uitbreidingskoorden, contactdozen, en conectors gevestigd. Niettemin een reeks geavanceerde technologie en efficiënte productielijnen, kunnen wij hoogte veroorzaken - kwaliteitsproducten.

Ons bedrijf behandelt een gebied van 98, 000 vierkante meters, en heeft een de bouwgebied van 85, 000 vierkante meters. Wij hebben vaste activa's van USD11, 840, 000, een personeel van meer dan 1, 00 leden, waarvan 8 personen technici met midden en hogere technische titels zijn. Voorts is ons bedrijf geëvalueerd als Belangrijke de Backboneonderneming van de Gemeente van Zhejiang-Provincie en Nationale Eerstegraads Middelgrote Onderneming. Sinds 1989, hebben wij actief nationale en internationale normen goedgekeurd om productie en vervaardiging overeenkomstig de veiligheidsvoorschriften van 19 landen te organiseren - waarnemend richtlijnen zoals ISO, CCC (CCEE), UL en CSA, VDE en GS, Ce, HAR RoHS, N-F en KEMA. Dientengevolge, worden onze producten uitgevoerd naar Europa, Amerika, Australië, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika.

Na het verrichtingsconcept ‚de Bouw Correcte Milieu's en Planning voor Wederzijdse Vooruitgang‘ en onder de begeleiding van ons kwaliteitsbeleid die de ‚Markt exploiteren door Kwaliteit, Winnend Klanten door Reputatie,‘ het is ons voortdurend doel om ons bedrijf te bevorderen en grote verwezenlijkingen te maken.

 

Bedrijfpanorama

Ningbo Aurich Electronics Co.,Ltd.

 

De bureaubouw

Ningbo Aurich Electronics Co.,Ltd.

 

ConferentiezaalNingbo Aurich Electronics Co.,Ltd.

 

DraadproductieNingbo Aurich Electronics Co.,Ltd.Ningbo Aurich Electronics Co.,Ltd.

 

Het pellen, het vastnagelen gebiedNingbo Aurich Electronics Co.,Ltd.

Ningbo Aurich Electronics Co.,Ltd.

 

InjectiegebiedNingbo Aurich Electronics Co.,Ltd.

Ningbo Aurich Electronics Co.,Ltd.

 

Opsporing, het winden gebiedNingbo Aurich Electronics Co.,Ltd.

 

Verpakking, afgewerkt productgebiedNingbo Aurich Electronics Co.,Ltd.

 

 

 

Contactgegevens